Met kleefletters brengt u ook uw naambekendheid tot bij uw buren om de hoek, het naburig dorp, een andere provincie en wie weet zelfs tot in het buitenland. In combinatie met car wraps komen niet alleen uw merknaam maar ook uw logo, producten, diensten en promoties in het vizier van uw potentiële klant.

One way vision

one-way-vision

Met een "one way vision" aangebracht op beglazing creëert u het effect van een aaneensluitende print met deze op de carrosserie van uw voertuig, dit zonder het zicht van binnen naar buiten te belemmeren. De techniek die hierbij toegepast wordt is een minuscule perforatie op de zelfklevende printfolie. Dit soort van "raamsverduistering" op de zij- en achterruiten van uw voertuig voeren wij uit volgens de voorschriften van de technische keuring. U hoeft zich bijgevolg geen zorgen te maken over uw eerstvolgende controle.

Naast voertuigen kunnen dergelijke folies ook bevestigd worden op vitrines, ramen, glazen scheidingswanden, douches,  ... kortom overal waar u een commerciële attractie wenst te plaatsen zonder u hierbij het zicht te belemmeren. Bovendien bieden de wraps u meer privacy op plaatsen waar u dat wenst.Enkele kleefprints van ons hier in beeld :