Met Castabo+ bieden wij u de sleutel op de deur van uw beursstand, exhibitieruimte, seminarie of bedrijfsevent. Zoals in veel sectoren vaak het geval is, verloopt het werken met verschillende contractors niet altijd efficiënt. Deze potentiële valkuil vermijden wij voor u met onderstaand aanbod in surplus.

Design

U wenst een nieuw logo, banner, uitnodiging, poster of brochure ? Ons team ontwerpt precies dat wat u nodig hebt. Onze grafisch ontwerper stoelt op een ruime ervaringsbasis in de promotionele sector. Kortom, commerciële attractie gegarandeerd vanuit ieder ontwerp.

Drukwerk

Naast onze eigen ontwerpen, verzorgen wij tevens het drukwerk van uw bestaande of elders uitbestede ontwerpen.
U heeft hierin een ruime keuze, waaronder o.a. labels, displays, verpakkingen, wall prints, B2B-communicatie en direct mail. Dit zowel in digitale als offset formaat.
Ook de afwerking op het eindproduct kan door ons verzorgd worden : plooien, nieten, garenloos lijmen, vernissen, plastificeren, boren, biegen, zelfs tot kapvorm bruikbare opzet.

Voordelen:

  • vakkundige afwerking
  • steeds op tijd klaar
  • zonder extra kosten (binnen uw budget)

Extra's

Het zijn de details die het verschil maken, ons motto bij de extra's die wij u binnen ons Castabo+ pakket aanbieden zodat u nog meer kansen op succes boekt bij uw cliënteel.
Wij kunnen uw beursstand van A to Z inkleden. Deze inkleding kan gaan van vloerbekleding, verlichting, barkrukken, een salon, infobalie tot en met een kleine bergruimte voor persoonlijke spullen van uw aanwezig personeel.
Ook plasmaschermen, geluidsinstallaties, catering (gaande van koffie en cake tot chocoladefonteinen of sushi en champagne) en hostesses behoren tot de mogelijkheden.

Enkele Castabo+ realisaties hier in beeld :

Er is momenteel geen inhoud met deze term geclassificeerd.